Monkberry

webdesign en print uit Leuven

Simon Vander Borght.

Creatieve websites

Kwaliteit, gebruiksgemak en oog voor detail

Monkberry is een jong webdesign bedrijf uit Leuven dat zich focust op creatieve en gebruiksvriendelijke websites. Daarbij gidsen we onze klanten van hun ruw concept tot een volledig responsieve en dynamische website. Het eindproduct ziet er dus niet alleen mooi uit op jouw laptop, maar ook op de smartphones, tablets en andere schermen die uw bezoekers hanteren.

Onze klanten kunnen elk aspect van hun website beheren door het gebruik van Drupal. Door zijn eindeloze mogelijkheden is dit het beheersysteem waar Monkberry zich in heeft gespecialiseerd. We bouwen zo voor elke klant een op maat gemaakte beheermodule waarmee hun site beheren pijnloos verloopt.

icon

Branding & Print

Een huisstijl als stevige basis

We vinden het geweldig om een huisstijl te maken. Een identiteit geven aan een merk of bedrijf door middel van een logo, kleuren en lettertypes! We gaan met jullie ideeën aan de slag en werken verschillende pistes uit tot jullie tevreden zijn, en wij trots!

Naast branding creeëren we natuurlijk ook leuke visitekaartjes, folders, affiches, menukaarten, ... Neem snel een kijkje naar het drukwerk voor 't Soet Huys waarvoor we verschillende menukaarten gemaakt hebben.

Onze projecten in de kijker

Leuke websites, huisstijlen en drukwerk

Kijk gerust naar een van onze recente projecten. Een korte uitleg en leuke visuals tonen je waar we mee bezig zijn. Overtuigd? Neem dan contact op!