Projecten // Xenomatix

Een zeer visuele website

Xenomatix maakt technologie voor zelfrijdende auto's. Ze hadden een website nodig die zowel informatief als uitnodigend is, met frisse blauwe kleuren en mooie beelden.

De nieuwe stijl

Vol met aangename beelden

Voor het ontwerpen van de website werd een nieuwe stijl uitgewerkt. Aan de hand van typografie en mooie en subtiele achtergrondbeelden, kwamen we tot een sfeervol eindproduct.

Op de startpagina krijgen de bezoekers aan de hand van drie pijlers en producten en diensten direct een duidelijk beeld van de rol die Xenomatix speelt in het ontwikkelen van zelfrijdende auto's. De drie pijlers verwijzen dan telkens naar hun deel in de speciale Application Gallery die we ontwikkelden.

Volledig responsive

Van mobiel & tablet tot grote schermen

De dag van vandaag is het bijna niet meer denkbaar om een website te lanceren die zich niet automatisch aanpast aan de grootte van je scherm. Met ongelooflijk veel mobiele gebruikers is het internet op dat vlak voorgoed veranderd. Onze website voor Xenomatix is op dat vlak een goed voorbeeld van hoe het moet.

Andere projecten

Leuke websites, huisstijlen en drukwerk

Kijk gerust naar een van onze andere projecten. Een korte uitleg en leuke visuals tonen je waar we mee bezig zijn. Of ben je al overtuigd? Neem dan contact op!